Ernst Muller Fotografie

Een beknopt overzicht van foto’s uit mijn portfolio. Klik hieronder op de onderdelen die je aanspreken, of nivigeer in het menu hierboven. Van abstracte fotografie tot modelfotografie, van familieshoot tot bodypaintshoot, hier vind je alles van alles wat…

Uitgelicht

Deze zomerse shoot in het water is gemaakt in de nazomer bij de NDSM-werf op een afgesloten dok met Christella.

Uitgelicht

Deze zomerse shoot in het water is gemaakt in de nazomer bij de NDSM-werf op een afgesloten dok met Christella.

Welkom in Amsterdam

Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra. Quisque a vehicula magna. Mauris semper odio sit amet est blandit, quis pellentesque erat finibus. Duis aliquet rhoncus risus vitae porta.

Body & Art

Regelmatig trek ik er op uit met mijn camera, beamer en een set met afbeeldingen om modellen te ‘beschilderen’. Bodypaint, maar dan zonder verf. Daarnaast werk ik samen met echte bodypainters en MUA’s voor verfrissende resultaten.

(model: Grietje)

Body & Art

Regelmatig trek ik er op uit met mijn camera, beamer en een set met afbeeldingen om modellen te ‘beschilderen’. Bodypaint maar dan zonder verf. Daarnaast werk ik ook samen met echte bodypainters, MUA’s voor verfrissende resultaten.

(model: Grietje)

Portret van de wereld

Tijdens mijn vakanties trek ik er er op uit om foto’s te maken van onbekenden. Bekijk alle foto’s die ik tijdens mijn reizen heb gemaakt. Van New York tot New Delhi, van Tokio tot Stockholm en Amsterdam tot Tel Aviv.

Uitgelicht

Deze zomerse shoot in het water is gemaakt op een nazomere dag bij de NDSM-werf in Amsterdam op een afgesloten dok. 

(model: Christella)

Welkom in Amsterdam

Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra. Quisque a vehicula magna. Mauris semper odio sit amet est blandit, quis pellentesque erat finibus. Duis aliquet rhoncus risus vitae porta.

Body & Art

Regelmatig trek ik er op uit met mijn camera, beamer en een set met afbeeldingen om modellen te ‘beschilderen’. Bodypaint maar dan zonder verf. Daarnaast werk ik ook samen met echte bodypainters, MUA’s voor verfrissende resultaten.

(model: Grietje)

Portret van de wereld

Tijdens mijn vakanties trek ik er er op uit om foto’s te maken van onbekenden. Bekijk alle foto’s die ik tijdens mijn reizen heb gemaakt. Van New York tot New Delhi, van Tokio tot Stockholm en Amsterdam tot Tel Aviv.

Uitgelicht

Deze zomerse shoot in het water is gemaakt op een nazomere dag bij de NDSM-werf in Amsterdam op een afgesloten dok. 

(model: Christella)

Art For Sale

Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra. Quisque a vehicula magna.
[et_pb_shop posts_number=”3″ columns_number=”3″ orderby=”menu_order” icon_hover_color=”#fdb467″ _builder_version=”3.25.3″ title_font=”Poppins|600|||||||” title_font_size=”18px” price_font=”Poppins||||||||” price_font_size=”18px” animation_style=”fade” global_colors_info=”{}”][/et_pb_shop]

Happy Students

{
Donec non iaculis libero. Sed a purus sed nunc sagittis posuere. Etiam imperdiet nibh ut ex ullamcorper molestie. Mauris pellentesque augue turpis sed porttitor orci convallis.
- Rakib Hasan

Subscribe to Our Newsletter

Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra. Quisque a vehicula magna.

Address

Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per 1230.

Call Us

(+880) 123 456 7898
(+880) 123 456 7898

Email Us

contact@divi.com
potterystudio@divi.com